دستور پخت ته چین ماهی شانک

جمعه، ۱۷ فروردین ۱۴۰۳

مواد لازم :

  • فیله ماهی شانک
  • آرد مخصوص سرخ کردن ماهی
  • سبزی پلو
  • حشو
  • …….
  • ترکیبات حشو :
  • سیر و پیاز رنده شده
  • سبزی ماهی
  • تمر هندی
  • رب گوجه
  • نمک

دستور پخت

  1. نحوه درست کردن حشو :
  2. سیر و پیاز را با زردچوبه ، نمک و فلفل قرمز سرخ کنید، سپس سبزی ماهی را به آن اضافه و سرخ کنید ، تمر هندی را در کمی اب به صورت غلیظ حل کنید و به مواد اضافه و روی گاز کمی حرارت دهید

…….

ماهی را با فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، نمک و زردچوبه طعم دار کنید سپس در پودر سرخ کردن بغلتانید و یک طرف ماهی را سرخ کنید ، سپس ماهی را کف قابلمه بچینید (سمت سرخ نشده ماهی ، ترجیحا سمتی که پوست ماهی دارد به طرف کف قابلمه باشد)

یک لایه سبزی پلو را بعد از آبکش روی ماهی بریزید و سپس حشو را روی آن بریزید و روی حشو مابقی سبزی پلو را بریزید و بذارید دم بکشه .

نوش جان ♥️