دستور پخت حواری ماهی هوور

جمعه، ۱۷ فروردین ۱۴۰۳

مواد لازم :

  • فیله ماهی هوور
  • فلفل سبز (۱عدد)
  • پیاز رنده شده (۱ عدد)
  • سیر رنده شده (سه حبه)
  • سبزی ماهی
  • فلفل سیاه و قرمز
  • زردچوبه
  • نمک
  • برنج
  • پوره گوجه فرنگی (۲ عدد)
  • رب گوجه فرنگی (۱ قاشق غذا خوری)

دستور پخت

  1. سیر ، پیاز و فلفل سبز را در روغن سرخ کنید و زردچوبه را به آن اضافه کنید ، سبزی ماهی را در مواد سرخ کنید سپس پوره گوجه و بعد از ان رب گوجه را در مواد تفت دهید . در این مرحله ماهی را اضافه و دو طرف آن را در مواد سرخ کنید ، فلفل سیاه، قرمز و نمک را به ماهی بزنید ، یک لیوان اب به مواد اضافه کنید وقتی جوش امد برنج را اضافه و مجدد اب را به مواد اضافه کنید (به اندازه یک بند انگشت آب بالای مواد باشد)
  2. وقتی اب برنج بخار شد کمی روغن به آن اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا دم بکشد …

مشاهده ویدیو آموزشی در اینستاگرام