سیر ، پیاز و فلفل سبز را در روغن سرخ کنید و زردچوبه را به آن اضافه کنید ، سبزی ماهی را در مواد سرخ کنید سپس پوره گوجه و بعد از ان رب گوجه را در مواد تفت دهید . در این مرحله ماهی را اضافه و دو طرف آن را در مواد سرخ کنید ، فلفل سیاه، قرمز و نمک را به ماهی بزنید ، یک لیوان اب به مواد اضافه کنید وقتی جوش امد برنج را اضافه و مجدد اب را به مواد اضافه کنید (به اندازه یک بند انگشت آب بالای مواد باشد)
وقتی اب برنج بخار شد کمی روغن به آن اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا دم بکشد …