دستور پخت رول میگو
دوشنبه، ۴ تیر ۱۴۰۳
مواد لازم :
- میگو درشت پاک شده با دم (۲۵۰گرم)
- نان یوفکا
- سویا سس (۱/۵ قاشق غذا خوری)
- پودر سیر (۱ قاشق چایخوری)
- فلفل سیاه و قرمز
دستور پخت
- میگوها را مثل فیلم برش بزنید تا هنگام سرخ شدن جمع نشوند ، سپس با سویا سس ، پودر سیر ، فلفل قرمز و سیاه مرینت کنید.
- میگوها را در نان یوفکا رول و سپس در روغن فراوان سرخ کنید .
- *از ترکیب اب و ارد برای چسباندن لبه های نان میتوانید استفاده کنید
مشاهده ویدیو آموزشی در اینستاگرام