دستور پخت رول میگو

دوشنبه، ۴ تیر ۱۴۰۳

مواد لازم :

  • میگو درشت پاک شده با دم (۲۵۰گرم)
  • نان یوفکا
  • سویا سس (۱/۵ قاشق غذا خوری)
  • پودر سیر (۱ قاشق چایخوری)
  • فلفل سیاه و قرمز

دستور پخت

  1. میگوها را مثل فیلم برش بزنید تا هنگام سرخ شدن جمع نشوند ، سپس با سویا سس ، پودر سیر ، فلفل قرمز و سیاه مرینت کنید.
  2. میگوها را در نان یوفکا رول و سپس در روغن فراوان سرخ کنید .
  3. *از ترکیب اب و ارد برای چسباندن لبه های نان میتوانید استفاده کنید

مشاهده ویدیو آموزشی در اینستاگرام