تکمیل اطلاعات حساب کاربری
لطفا از بخش حساب کاربری اطلاعات خود را تکمیل کنید.
تحویل ۷ الی ۱۰ روزه ( سراسر ایران )
ماهی
میگو دریایی
ادویه محلی
تحویل فوری ( ویژه تهران و البرز )
محصولات آماده پخت
ماهی
ادویه
تحویل فوری (ویژه بندرعباس)
محصولات آماده پخت
درباره ما
سبد خرید
دستور پخت میگو سوخاری
جمعه، ۲۲ دی ۱۴۰۲
طرز تهیه میگو سوخاری
میگوهای پاک شده را با زعفران (یا زردچوبه) ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، آبلیمو ، سیر و کمی روغن زیتون مرینت کنید.
30 دقیقه بذارید در یخچال و بهش استراحت بدید.
تو این مدت ۱ عدد تخم مرغ را در یک ظرف بشکونید و بهش نمک و فلفل سیاه بزنید.
در مرحله اخر میگوها رو ابتدا توی آرد سفید ، سپس تخم مرغ و بعد از اون توی آرد پانکو سوخاری بزنید و سرخش کنید 🔥
نوش جان 💛
نکته : برای سوخاری کردن بهتر اس از میگو سایز درشت (پاک شده و با دم) استفاده کنید .