دستور پخت میگو سوخاری

جمعه، ۲۲ دی ۱۴۰۲

طرز تهیه میگو سوخاری

  1. میگوهای پاک شده را با زعفران (یا زردچوبه) ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، آبلیمو ، سیر و کمی روغن زیتون مرینت کنید.
  2. 30 دقیقه بذارید در یخچال و بهش استراحت بدید.
  3. تو این مدت ۱ عدد تخم مرغ را در یک ظرف بشکونید و بهش نمک و فلفل سیاه بزنید.
  4. در مرحله اخر میگوها رو ابتدا توی آرد سفید ، سپس تخم مرغ و بعد از اون توی آرد پانکو سوخاری بزنید و سرخش کنید 🔥

نوش جان 💛

  • نکته : برای سوخاری کردن بهتر اس از میگو سایز درشت (پاک شده و با دم) استفاده کنید .